Lokaal nieuws donderdag 31 januari 2019

Zelf je hypotheek regelen? Dat kan!

Veel mensen voelen daar wel iets voor, dus mooi dat dit via "execution only" mogelijk is. Het lijkt gemakkelijk én goedkoop, maar pas op!

Ik durf namelijk te beweren dat de kans heel klein is dat iemand zonder ervaring zijn eigen hypotheek foutloos kan regelen. En op tijd: voordat de ontbindende voorwaarden aflopen! Wat maakt het dan zo ingewikkeld? Zie mijn blog op de website www.ingewalstra.nl

Ben jij iemand die de financiering van jouw woning het liefst met een onafhankelijk hypotheekadviseur regelt? Bel me dan gerust voor een oriëntatie op jouw mogelijkheden! Dat doe ik allang niet meer op de achterkant van een bierviltje, haha.

Tot ziens. Inge Walstra

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden