Lokaal nieuws vrijdag 15 maart 2019

"Mijn eerste half jaar in de directiekamer!"

Het eerste half jaar van het bestaan van mijn eigen onderneming Inge Walstra Hypotheekadvies is voorbij gevlogen! Ik wil u graag laten weten hoe dat gegaan is.

Het lijkt wel of ik alleen maar leuke klanten ontmoet. Klanten met mooie plannen. Ze zijn in verschillende fasen bezig met hun financieringsmogelijkheden. Dat maakt het ook zo leuk: vandaag kwam bijvoorbeeld een definitieve hypotheekofferte binnen voor een klant, tekenden andere klanten mijn opdracht tot dienstverlening waarmee de adviesfase start en weer iemand anders maakte een afspraak om zich te oriënteren op zijn mogelijkheden. Heel afwisselend, nooit hetzelfde. Iedereen heeft een ander verleden en andere wensen voor de toekomst.

Lees verder op mijn website: www.ingewalstra.nl.

Wilt u zich ook kosteloos oriënteren op uw financiële mogelijkheden? Bel, app of mail me gerust.

Tot ziens, Inge Walstra

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden