Lokaal nieuws maandag 30 maart 2020

Wat is ons dagelijks leven de afgelopen weken veranderd!

Natuurlijk wil iedereen zijn aandeel doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en dat heeft grote impact. Ik hoop dat het goed gaat met jou, jouw gezin en familie. Je kunt bij mij terecht voor hulp rondom je hypotheek; ik ben gewoon bereikbaar en voor het geval ik ziek word, heb ik goede vervanging geregeld met deskundige collega-adviseurs. 

Gesprekken met klanten voer ik zoveel mogelijk via Zoom, telefoon en gewoon bij hen thuis. Als er niemand ziek is in huis en niemand klachten heeft, ik fit ben en met toepassing van de regels: o.a. geen handen schudden en 1,5 meter uit elkaar. 

Vanwege het onzekere sentiment, wil ik een aantal vragen beantwoorden die veel mensen over hun hypotheek hebben. 

Lees verder op mijn site: https://www.ingewalstra.nl/post/onzekerheid-door-coronavirus 

Ik heb dezelfde zorgen en gevoelens als jij. Maar op ons vakgebied, financiële dienstverlening, kunnen goede, betrokken en deskundige adviseurs iets extra’s betekenen voor hun relaties. 

Ik wens je heel veel sterkte in deze bijzondere tijd en hoop dat jij en ik en onze gezinnen en families gezond deze periode doorkomen. 

hypotheek@ingewalstra.nl
Tel. 06 36 16 18 42

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden