Lokaal nieuws vrijdag 05 maart 2021

Wat is het verschil tussen een oriëntatie- en adviesgesprek met mij?


Wanneer je wilt weten of je een eerste of een ander huis kunt kopen, dan begin je met het inwinnen van informatie over de mogelijkheden. Hetzelfde geldt als je extra wilt lenen om te verbouwen of als je wilt oversluiten om te besparen op de maandlasten.

Ik noem dat oriënteren en vind deze fase heel belangrijk! Zonder goede informatie en onderbouwing kun je namelijk geen goede beslissingen nemen. Hoe pak ik dat aan? Dat lees je in mijn blog:

https://www.ingewalstra.nl/blog

Als je wilt weten wat er in jouw geval mogelijk is, vraag me dan gerust dat te onderzoeken. Ik vind het een eer als ik je mag begeleiden naar een passende hypotheek. Eéntje waar je geen last of spijt van krijgt, maar waar je geen omkijken naar hebt en waarmee je gewoon lekker kunt wonen. Dat is het doel!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden