De Kloostertuin

Helmond - Helmond
Actueel aanbod

€ 317.000,- tot € 762.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 211m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Naast de kerk is een prachtig, statig gebouw verrezen. Dit fraaie complex biedt ruimte aan in totaal 37 luxe koopappartmenten.

De chique gevelpartijen zijn klassiek vormgegeven en er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Ze zijn een ware blikvanger. Wat opvalt, is de rustieke omgeving, naast de drukte van de dag. Dit Brabantse dorp kent rust en bruist tegelijkertijd van leven.

Een eenheid in verscheidenheid. Dat is De Kloostertuin in vier woorden. Het U-vormige appartementencomplex betsaat uit drie gebouwen, gegroepeerd rondom een binnenplein. Ieder woongebouw heeft z'n eigen identiteit. En samen vormen ze een geheel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kloostertuin
Koopwoningen
37
Prijs
€ 317.000,- tot € 762.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden