Herenbiezen

Helmond - Helmond
Actueel aanbod

€ 270.000,- tot € 415.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 178m2
Kaveloppervlak
108 - 197m2
Inhoud
472 - 654m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Het project Herenbiezen ligt aan de zuid-oostrand van De Veste. Een groot deel van dit bouwblok is al gerealiseerd en inmiddels al wat jaren bewoond. Er is nog plek voor 13 woningen in dit plan. Onlangs is er besloten de bouw van deze 13 woningen mee te nemen in de bouw van het naastgelegen Herenveste. Deze start bouw staat (onder voorbehoud) gepland op eind maart 2019.

Het zijn 9 herenhuizen van 3 woonlagen, 3 herenhuizen van 4 woonlagen en 1 notariswoning. In het binnen gebied achter de woningen liggen de parkeerplaatsen, die zijn in eigendom. Dit is inbegrepen in de koopsom, je betaald hiervoor dus geen maandelijkse erfpacht canon (zoals in Herenveste).

Alle woningen kijken prachtig uit over de ecozone. In de zomer een plek waar kinderen pret hebben in het water en waar in de winter mooi ijs ligt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Herenbiezen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 270.000,- tot € 415.000,-
Type woningen
Geschakeld, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden