Helmond - Maison L 'Europe

Helmond - Helmond
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Met Maison L’Europe - het huis van Europa - krijgt Helmond er aan de Europaweg een echte eyecatcher bij. Een modern eigentijds, strak vormgegeven appartementengebouw waarin 78 ruime en comfortabele appartementen gelegen zijn. Verdeeld over 4 en 5 bouwlagen, met 8 verschillende woningtypen en royale woonoppervlaktes die variëren van 70 tot 96 m² heb je alle vrijheid die je jezelf wenst. De doordachte gevels zijn niet alleen stoer, maar laten door de grootse glaspartijen het buitenlicht op een prachtige manier bij je binnenvallen. Ongeacht of je kiest voor een appartement aan de noord of westzijde van dit bijzonder mooie gebouw.

Omdat de start verkoop niet lang meer op zich zal laten wachten, willen wij je adviseren om ook niet al te lang meer te wachten om jouw interesse voor Maison L'Europe aan ons kenbaar te maken. Iets wat je eenvoudig doet door je vandaag nog in te schrijven.

Voor meer informatie zie projectwebsite www.maisonleurope.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Helmond - Maison L 'Europe
Woningen
78 van 78 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden