Helmond - Berlaer

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Helmond - Helmond
Actueel aanbod

€ 237.500,- tot € 878.787,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
500 - 2252m2

Over dit project

Kwetterende vogels, de geur van vers gras en prachtige robuuste bomen afgewisseld met nieuw groen. Welkom op Berlaer. Berlaer is dé uitgelezen plek om tot rust te komen. Een plek waar woondromen tot leven komen. Berlaer inspireert. Elke dag weer. Wanneer u de poort opent van uw fraaie landhuis en weet: ik ben thuis.

Open de deuren naar uw woondroom
Thuiskomen na een drukke dag en nog even een balletje slaan op de golfbaan? Of genieten van hapjes en drankjes op de loungeset op uw terras? Open de deur naar uw woondroom!

Kavels met Allure
Op het mooiste plekje van Berlaer, direct naast de golfbaan en uitkijkend op de ecologische verbindingszone, vindt u de kavels met de bijpassende naam Allure. Wie kiest voor een Allure kavel kiest voor rust, ruimte, exclusiviteit en intimiteit. De villa’s die verrijzen op deze plek vormen samen een uniek hofje, verscholen in het groen.

Kavels met Grandeur
Middenin Berlaer verrijzen binnenkort prachtige, exclusieve villa’s met ieder hun eigen, unieke uitstraling. Wie kiest voor een Grandeur kavel, kiest voor ruimte. Met kavels van minimaal 1.000 vierkante meter heeft u alle ruimte om uw droomwoning te realiseren zonder daarbij in te boeten op uw buitenruimte. Gaat u voor een strakke tuin, kiest u voor een parkachtige omgeving of wordt het meer bosrijk? De keuze is aan u!

Kijk voor meer informatie op www.woneninberlaer.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Helmond - Berlaer
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Prijs
€ 237.500,- tot € 878.787,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden