Boscotondo

Helmond - Helmond
Actueel aanbod

€ 149.000,- tot € 274.500,-
€ 800,- tot € 1.125,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 176m2
Aantal kamers
1 - 3

Over dit project

Maak kennis met het nieuwe Boscotondo! D� plek waar je vanaf 2016 heerlijk kunt wonen en leven. In het karakteristieke gebouw vol Italiaanse invloeden huur of koop je jouw ideale woning in de luwte van de stad. Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte!

Boscotondo heeft een unieke ligging in Helmond. In het centrum, aan het water, in het groen met een vrij uitzicht en met alle voorzieningen van de stad. Kantoren, winkels, scholen en uitgaansgelegenheden zijn allemaal op loop- en fietsafstand te vinden. Het karakteristieke gebouw vol Italiaanse invloeden kent een sociaal karakter door de ronde vorm waarin het is gebouwd. Hierdoor wordt een binnenplaats gecre�erd die zorgt voor een knusse en intieme sfeer. Samen leven in plaats van naast elkaar, dat doe je hier. Wonen in Boscotondo is Bourgondisch en Brabants gezellig. Hier kun je altijd even bij je buren aankloppen. In Boscotondo krijg je veel woonruimte en door de ronde vormen woon je hier bijzonder groots.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boscotondo
Koopwoningen
37
Huurwoningen
93
Prijs
€ 149.000,- tot € 274.500,-
Huurprijs
€ 800,- tot € 1.125,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden