Helmond - Villa de Wit - luxe appartementen

Helmond - Warande
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

VERKOOP GESTART

Villa De Wit is vernoemd naar de gerenommeerde en bekende textielbaron Piet de Wit. In zijn tijd gaf de heer De Wit opdracht voor het creëren van een geweldige plek, genaamd Peapark. De plek correspondeerde met een paleisachtige villa. Deze paleisachtige villa, omgeven door het groen met verschillende vijvers en fonteinen verspreid over het landgoed, lag aan de Aarle-Rixtelseweg en had meer dan 27 vertrekken met een grote diversiteit. Vandaag de dag is de rijke historie van dit landgoed nog zichtbaar met resten in de ‘Warande’.

Het architectenbureau Leeflang Architectuur tekende voor het ontwerp in de voor Berlaer kenmerkende en fraaie Engelse landhuisstijl architectuur. De architectuurstijl is herkenbaar door de esthetische vormentaal, de silhouet bepalende elementen, de hoge kappen en de toepassing van dakkappellen.

Villa De Wit, ontworpen met een knipoog naar het verleden, is een hoogwaardig appartementengebouw gelegen aan de Zoete Kers. De differentiatie in plattegronden is ontworpen van binnen naar buiten. Villa De Wit sluit hierdoor naadloos aan op de reeds gebouwde villa’s in de omgeving. De ruime, fraaie buitenruimtes, omgeven door karakteristieke eiken bomen, maken Villa De Wit tot een geweldige plek waar u uw kleinkinderen op kunt zien groeien en volop kunt genieten!

Uniek woongenot
De appartementen van Villa De Wit hebben een moderne uitstraling en een hoogwaardig afwerkingsniveau. De plattegronden variëren in grootte tussen 100 – 120 m2, 121 – 150 m2, 151 – 180 m2 en de penthouses (181 m2 en groter). De appartementen hebben een unieke en eigen oriëntatie ten opzichte van de buitenruimten. Bijzonder qua ligging, uitstraling, afwerking en woongenot. Genieten op een royaal dakterras of de privacy en intimiteit opzoeken van de ruim opgezette binnenruimten: Villa De Wit biedt tal van mogelijkheden. Traplopen behoort tot het verleden aangezien alle appartementen gelijkvloers en direct bereikbaar zijn met de lift via de afgesloten parkeergarage.

Subtiel genieten
Villa De Wit laat u de wisselingen in de jaargetijden volgen vanaf uw unieke en royale dakterras. Gaat uw voorkeur uit naar directe verbinding met de natuur door enkel het openslaan van uw dubbele deuren, dan biedt Villa De Wit u volop keuze uit verschillende appartementen op de begane grond. Met de invulling van de ruimtelijke indeling van de appartementen en de royale dakterrassen is rekening gehouden met de optimale verhouding tussen de bezonning en uw privacy. Daardoor kunt u volop genieten van uw leven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Helmond - Villa de Wit - luxe appartementen
Koopwoningen
19
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Golfbaan, Huisarts, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden