Actueel

Nieuws

Eenvoudiger een hypotheek voor starters op de arbeidsmarkt en flexwerkers Lokaal nieuws maandag 04 november 2019

Eenvoudiger een hypotheek voor starters op de arbeidsmarkt en flexwerkers

Als je een tijdelijk arbeidscontract hebt en jouw werkgever (nog) geen intentie afgeeft om jouw contract te verlengen, dan kun je moeilijk een huis kopen. Dat is ook het geval als je een flexibel arbeidscontract hebt (werknemers met een nul-urencontract, uitzendkrachten, gedetacheerden, payrollers en seizoensarbeiders).

Geldt dit voor jou? Dan heb ik goed nieuws: in 2020 is er een nieuwe mogelijkheid om een hypotheek te krijgen bij voorlopig 9 geldverstrekkers. Hoe? Met de Arbeidsmarktscan.

Lees mijn blog op de website: https://www.ingewalstra.nl/blog

Wil je meer weten over jouw hypotheekmogelijkheden? Neem contact met mij op, dan kijken we welke mogelijkheden er voor jou zijn. Ik volg de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt op de voet en zet de nieuwe mogelijkheid voor starters op de arbeidsmarkt en flexwerkers graag in!

hypotheek@ingewalstra.nl
Tel. 06 36 16 18 42

Is jouw hypotheekrente nog hoog? Lokaal nieuws dinsdag 24 september 2019

Is jouw hypotheekrente nog hoog?

Heb je het idee dat jij voor jouw hypotheek een veel hogere rente betaalt dan de huidige hypotheekrente? En weet je niet wat je daar mee aan moet?

Lees dan even verder op mijn website: https://www.ingewalstra.nl/blog

Vind je het best ingewikkeld om de genoemde afwegingen te maken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kan je helpen bij het afwegen en het doorrekenen van de opties.

Oriƫnteren op de mogelijkheden is belangrijk en bied ik daarom kosteloos aan. Ik adviseer je vervolgens over de beste oplossing in jouw situatie.

Succes!

06 36 16 18 42 | hypotheek@ingewalstra.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden