Actueel

Nieuws

Is jouw hypotheekrente nog hoog? Lokaal nieuws dinsdag 24 september 2019

Is jouw hypotheekrente nog hoog?

Heb je het idee dat jij voor jouw hypotheek een veel hogere rente betaalt dan de huidige hypotheekrente? En weet je niet wat je daar mee aan moet?

Lees dan even verder op mijn website: https://www.ingewalstra.nl/blog

Vind je het best ingewikkeld om de genoemde afwegingen te maken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kan je helpen bij het afwegen en het doorrekenen van de opties.

Oriënteren op de mogelijkheden is belangrijk en bied ik daarom kosteloos aan. Ik adviseer je vervolgens over de beste oplossing in jouw situatie.

Succes!

06 36 16 18 42 | hypotheek@ingewalstra.nl

Hoe word jij helemaal HypotheekBlij? Lokaal nieuws dinsdag 04 juni 2019

Hoe word jij helemaal HypotheekBlij?

Hoe kan je blij worden én blijven van jouw hypotheek? Als je een koophuis hebt, gaat er elke maand waarschijnlijk een flink deel van het inkomen op aan de hypotheek. Dus is het slim om te zorgen dat je het optimale haalt uit jouw huis en hypotheek. Maar hoe doe je dat?

Lees mijn blog op de website: https://www.ingewalstra.nl/blog

Al met al kan blij worden én blijven van een hypotheek best ingewikkeld zijn. Kom je er niet uit of heb je vragen? Als Erkend Financieel Adviseur help ik je graag verder dus neem gerust contact met mij op. Oriënteren op jouw mogelijkheden is belangrijk en daarom kun je dat via mij kosteloos doen.

06 36 16 18 42 | hypotheek@ingewalstra.nl

Persoonlijk Hypotheek advies op maat Lokaal nieuws vrijdag 19 april 2019

Persoonlijk Hypotheek advies op maat

De tijden veranderen en de technologie verandert natuurlijk mee. We kunnen tegenwoordig ontzettend veel regelen via internet. Ook (een gedeelte van) onze financiën. 

Maar toch, de computer kijkt u niet aan en heeft geen gesprekken met u over uw dromen en toekomstplannen. Kortom, het persoonlijke aspect valt helemaal weg. Henk van Vaalen van Van Bruggen Adviesgroep werkt ook met de nieuwste technieken, maar houdt daarnaast wel van ouderwets goed klantcontact: ”Persoonlijk advies op maat gemaakt, is ontzettend belangrijk om nu en later lekker te kunnen wonen én leven.” 

Van Bruggen Adviesgroep helpt. Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, een financieel plan om zorgeloos te wonen, het verlengen van de rentevaste periode of uw verzekeringen, Henk van Vaalen verzorgt voor u graag een objectief financieel advies op maat. 

Hij vertelt: “Wat u van mij kunt verwachten? Onafhankelijkheid en duidelijkheid en snelheid. Ik bewaak dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ik nodig u dan ook graag uit voor een verhelderend eerste kennismakingsgesprek.” ! 

Van Bruggen Adviesgroep • Wautgershoeve 4 • 5708VE Helmond • 040 237 13 12. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden