Actueel

Nieuws

Ook consumptieve financieringen mogelijk via Inge Walstra Hypotheekadvies Lokaal nieuws dinsdag 10 november 2020

Ook consumptieve financieringen mogelijk via Inge Walstra Hypotheekadvies

Als je een relatief "kleine" uitgave hebt aan je eigen huis en je hebt daarvoor niet genoeg eigen geld dan kan een consumptief krediet (een persoonlijke lening) voordeliger zijn dan je hypotheek verhogen.

Kleinere uitgave aan je eigen huis

Denk aan het nieuwe huis in aanbouw waarvoor het bouwdepot uit de hypotheek toch ne?t iets te krap is o?f denk aan het verduurzamen van de eigen woning. Of de opknapbeurt van badkamer, keuken of het bouwen van een kantoor op zolder? Ja, het klopt dat de rente op een consumptief krediet meestal hoger is dan op een hypothecaire lening, maar: de kosten voor het afsluiten van een consumptief krediet zijn een stuk lager. Ook sluit de looptijd van de lening soms beter aan op de investering, bijvoorbeeld als je er zonnepanelen van koopt.

Lees verder in mijn nieuwste blog en bel, mail of app mij gerust als je wilt overleggen!

hypotheek@ingewalstra.nl
Tel. 06 36 16 18 42

Trends in wonen en hypotheken Lokaal nieuws donderdag 01 oktober 2020

Trends in wonen en hypotheken

Welke redenen hadden mijn klanten de afgelopen maanden om een nieuwe hypotheek te regelen?

Lees het in mijn nieuwste blog:
https://www.ingewalstra.nl/post/trends-in-wonen-en-hypotheken

Niemand weet nog waar de coronamaatregelen ons gaan brengen en welke invloed het precies op de woning- en hypothekenmarkt heeft. Maar een aantal dingen weten we wel zeker en die kunnen er voor zorgen dat je juist nog wel in 2020 in actie wilt komen of dat je beter kunt wachten tot 2021.

Neem contact met mij op als je wilt weten wat in jouw situatie mogelijk is en wat het beste moment is om in actie te komen. Orie?nteren op de mogelijkheden is heel belangrijk en daarom besteed ik daar heel veel tijd aan. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

Zonder deze kennis kun je geen goede beslissingen nemen maar als je wel goed voorbereid bent dan ga je met zoveel mogelijk plezier en rust verder met je woonwensen.

Dan regel ik een passende hypotheek voor je!

hypotheek@ingewalstra.nl
Tel. 06 36 16 18 42

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden