Actueel

Nieuws

Wat is het verschil tussen een oriëntatie- en adviesgesprek met mij? Lokaal nieuws vrijdag 05 maart 2021

Wat is het verschil tussen een oriëntatie- en adviesgesprek met mij?


Wanneer je wilt weten of je een eerste of een ander huis kunt kopen, dan begin je met het inwinnen van informatie over de mogelijkheden. Hetzelfde geldt als je extra wilt lenen om te verbouwen of als je wilt oversluiten om te besparen op de maandlasten.

Ik noem dat oriënteren en vind deze fase heel belangrijk! Zonder goede informatie en onderbouwing kun je namelijk geen goede beslissingen nemen. Hoe pak ik dat aan? Dat lees je in mijn blog:

https://www.ingewalstra.nl/blog

Als je wilt weten wat er in jouw geval mogelijk is, vraag me dan gerust dat te onderzoeken. Ik vind het een eer als ik je mag begeleiden naar een passende hypotheek. Eéntje waar je geen last of spijt van krijgt, maar waar je geen omkijken naar hebt en waarmee je gewoon lekker kunt wonen. Dat is het doel!

Ook consumptieve financieringen mogelijk via Inge Walstra Hypotheekadvies Lokaal nieuws dinsdag 10 november 2020

Ook consumptieve financieringen mogelijk via Inge Walstra Hypotheekadvies

Als je een relatief "kleine" uitgave hebt aan je eigen huis en je hebt daarvoor niet genoeg eigen geld dan kan een consumptief krediet (een persoonlijke lening) voordeliger zijn dan je hypotheek verhogen.

Kleinere uitgave aan je eigen huis

Denk aan het nieuwe huis in aanbouw waarvoor het bouwdepot uit de hypotheek toch ne?t iets te krap is o?f denk aan het verduurzamen van de eigen woning. Of de opknapbeurt van badkamer, keuken of het bouwen van een kantoor op zolder? Ja, het klopt dat de rente op een consumptief krediet meestal hoger is dan op een hypothecaire lening, maar: de kosten voor het afsluiten van een consumptief krediet zijn een stuk lager. Ook sluit de looptijd van de lening soms beter aan op de investering, bijvoorbeeld als je er zonnepanelen van koopt.

Lees verder in mijn nieuwste blog en bel, mail of app mij gerust als je wilt overleggen!

hypotheek@ingewalstra.nl
Tel. 06 36 16 18 42

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Helmond.

Aanmelden